18.02.2013   15 kommenttia

Kinuskigalleria on avattu!


kisa

Hei kaikki Kinuskit!

Iloisia uutisia teille: Kinuskigalleria on nyt avattu! Galleria on kaikille Kinuskeille eli sivuston jäsenille avoin palvelu, jonne voitte ladata kuvia omista luomuksistanne. Teidän joukostanne löytyy valtavat määrät taituruutta. Kuvagallerian kautta on aivan uudenlaiset mahdollisuudet päästä jakamaan onnistumisen elämyksiä muiden kanssa. Minäkin pääsen nyt kurkistamaan teidän keittiöihinne! Muilta Kinuskeilta saatu kannustus ja palaute on tärkeää. Toivon, että kuvien ympärille syntyy vilkas keskustelu kannustavassa hengessä. Kinuskigallerian linkin löydät valikosta kohdan Kinuskiyhteisö alta. Etusivun alaosassa on aina kuuden kuvan otos uusimmista galleriakuvista.

Sivustoa kehitetään ja ylläpidetään koko ajan. Osa tästä työstä näkyy välillisesti (esimerkiksi palvelun tehostaminen), osa selkeinä parannuksina tai täysin uusina ominaisuuksina. Galleria on viime aikojen näkyvin ponnistus. Haluan tässä yhteydessä esittää kiitokseni Kinuskikissan luottokumppaneille. DanSukker, Confetti, Valio, Kraft Foods, Fine Foods ja Eskimo Finland ovat tukeneet sivustoa useiden vuosien ajan. Käsi sydämellä voin sanoa, että Kinuskikissa ei olisi sitä mitä se on tänä päivänä ilman näiden tahojen tukea. Kiitos, että ymmärrätte tämän yhteisön merkityksen ja mahdollistatte minulle sen kehittämisen.

Tässä pähkinänkuoressa gallerian toiminta:

  • Galleria sisältää kaksi albumia. Jaa onnistumisesi Kinuskit leipovat -albumissa. Kuvat voivat olla niin kakkuja kuin muita leivonnaisia. Laita kuvan yhteyteen aina kuvaava ja persoonallinen otsikko ja kerro tarina kuvan takaa.
  • Tahmatassut on albumi, joka on tarkoitettu tilanteille, joissa kaikki ei ole mennyt käsikirjoituksen mukaan. Toivon, että lähdette rohkeasti ”tahmatassuilemaan”. Itse ainakin aion olla tässä osiossa aktiivinen, sillä minun keittiössäni ei kommelluksilta todellakaan vältytä. Näiden tilanteiden jakaminen on yksi tapa kannustaa: kyllä muillekin sattuu! 🙂
  • Kolmas vaan ei suinkaan vähäisin ominaisuus galleriassa on kuvien liittäminen johonkin Kinuskikissan reseptiin. Miten usein olenkaan kuullut teiltä kertomuksia, miten olette jatkokehitelleet reseptejäni ja tehneet niistä omia versioitanne. Silloin olen ajatellut: kuva olis kiva! Kun siis leivot minun ohjeellani jotain ja haluat jakaa kuvan, lisää kuva suoraan reseptin kautta. Löydät kommenttien yhteydestä Kinuskigalleria-välilehden. Täältä lisätty kuva tallentuu paitsi galleriaan, myös reseptiin. Näin voimme kaikki ihastella, mitä te olette saaneet ohjeistani aikaiseksi. 🙂
  • Kinuskigalleria mahdollistaa myös erilaisten kisojen järjestämisen. Ensimmäinen kakkukisa polkaistaan käyntiin pian gallerian lanseerauksen jälkeen!

Muistattehan, että palautteenne on tärkeää! Onko gallerian toiminnassa jotain, mitä haluaisit parantaa? Kerro se minulle – joko sähköpostitse tai kommenttina tällä sivulla.

Minä avasin pelin jo Tahmatassut-albumissa muutamalla möhläykselläni. Tulkaa perässä!

Iloisin uudistusterveisin
Kinuskikissa