Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Kinuskichat avattu!

12.1.2017

Kinuskiyhteisöön on kokeiluluontoisesti avattu uusi viestittelypalvelu, Kinuskichat. Löydät chatin kaikilta sivuilta oikeasta alareunasta. Pääset osallistumaan chattiin kirjauduttuasi yhteisöön. Huomaathan, että nykyään kirjautuminen onnistuu myös Facebook-tunnuksilla!

Kaikki chat-viestit ovat julkisia eli näkyvät kaikille käyttäjille. Kinuskichat on tarkoitettu ensisijaisesti teidän keskinäiseen jutusteluun esimerkiksi niihin tilanteisiin, kun apua täytyy saada nopeasti. Kinuskikissa päivystää chatissa tällä Tervehdys-palstalla erikseen ilmoitettavina ajankohtina. Tervetuloa chattailemaan!

Vinks! Huomasitko uutisen vaniljamassa-alesta? Alekoodilla massoja saa 1,5 €:n hintaan. 🙂

Kommentit (4)

Kinuskikissa
31.5.2019 09:33

Tiina: kyllä kestää!

Tiina Haapio-Yrjölä
27.5.2019 21:31

Kestääkö marenki-voikreemi koristelu seuraavaan päivään jääkaapissa?

Kinuskikissa
19.1.2017 22:38

tassutossu: Kinuskikissan kreemiohjeet löydät täältä:

http://www.kinuskikissa.fi/kreemit

Tosi vähän olen kyllä muuta kuin sokerikreemeiä tehnyt, kun ylipäätään aika vähän on kreemille tarvetta. Kun vaniljamassan allekin riittää pelkkä täyte tai kermavaahto. Mutta otan tästä nyt itselleni sellaisen tehtävän, että selvitän vaihtoehtoja ja kokeilen jossain tulevassa kakussa uutta. 🙂

tassutossu
17.1.2017 15:25

Moikka

Olen vuosia tehnyt frostingin voi/tomusokeri sekoituksella. Onko mitään uusia tuulia tähän vaihtoehtoisesti.
en halua mitään massa kuorrutusta ja niinku icing kuorrutuksen minkä voin sitten ruiskumaalata. Mutta onko tuo voi/tomusokeri nyt ainut mitä on. sitten tietty kanamunan valkuainan/tomusokeriseos vissiin koristeluun?

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa