Testaa uutta kinuskikreemiä helppotekoisessa kinuskipiirakassa! Kinuski ja puolukka muodostavat lyömättömän makuyhdistelmän, yksi lemppareistani. ❤️ Happamat puolukat täydentävät kinuskin makeutta niin, että piirakkaa syö helposti useammankin palan. Suolahippuset viimeistelevät maun. 👌
Tämä resepti ei ole vaikeudella pilattu. Täytteeseen ei tarvita edes kananmunaa, sillä kreemi sitoo rakenteen, joka muistuttaa kermaista pannacottaa. Kuorrutetta ei välttämättä tarvita, mutta täytteestä jäävän puolikkaan purkin voi pursottaa pinnalle, kuten yhdessä reseptin kuvista on tehty. Jos haluat näyttävämmän kakkumaisen lookin, peitä koko pinta purkillisella kreemiä ja täydennä koristelu pursotuksilla.



















Tuuli-Johanna: kyllä voi. Kinuskikuorrutteen laittaisin ehkä vasta pakastamisen jälkeen, niin on freesimpi, vaikkei senkään pakastamiselle estettä ole.