Tämä ohje syntyi ikuisesta ihastuksestani kinuskiin, jota haluan käyttää erilaisissa yhteyksissä. Kinuskinen pannacotta vei kielen mennessään, mutta se vaatii rinnalleen raikkaan vadelmasydämen, jotta maut ovat tasapainossa. Sydämen voi täyttää ajanhetken mukaan soveltaen esimerkiksi näin:

  • Pääsiäisenä vadelmahillokkeen tilalla voi olla mämmiä tai oranssia tyrnihilloa.
  • Jouluna kinuskia piristää puolukka- tai karpalohilloke tai luumumarmeladi.
  • Kesällä pannacotan pinnan voi peittää kauden tuoreilla marjoilla.

Kauniit kahvikupit ovat muuten oivallisia tarjoiluastioita leivoksille tai jälkiruoalle. Itse harrastan kirppiksiä ja niiltä on kertynyt yksittäisiä kuppeja eri sarjoista. Kattauksen juju voikin olla se, että jokaisella on erilainen kuppi!

Herkullista, kaunista, tunteellista! 🧡 🧡 🧡