Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Liity Kinuskiksi!

3.10.2010

Kinuski-jäsenyys

Kinuskikissa-sivustoa voi lukea ilman rekisteröitymistä. Rekisteröitymällä Kinuski-jäseneksi pääset kuitenkin osaksi yhteisöä: saat käyttöösi rajoituksetta kaiken sisällön, pääset vaikuttamaan reseptitarjontaan, jättämään kommentteja, ottamaan osaa keskusteluun ja osallistumaan arvontoihin/äänestyksiin. Rekisteröityneenä käyttäjänä sinun on myöskin mahdollista perustaa sivustolle oma Kinuskileipomo, jossa voit julkaista omia reseptejä ja tallentaa muiden reseptejä suosikkilistaan. Erotut muista jäsenistä yksilöllisellä nimimerkillä (ja halutessasi näyteikkunakuvalla).

Kultakinuski-taso

Ahkerat Kinuskit saavat tunnustukseksi Kultakinuski-symbolin nimimerkkinsä yhteyteen. Kultakinuski-tasolle pääsee, kun on lisännyt leipomoonsa vähintään kahdeksan reseptiä ja ollut rekisteröityneenä ainakin kuukauden verran. Kultakinuskeille järjestetään omia kilpailuita ja he saavat mahdollisuuden osallistua tuotetestauksiin. Tulevaisuudessa ehkä muitakin etuisuuksia on tulossa.

Ohjeet rekisteröitymiseen

Rekisteröityminen ja jäsenyys ovat maksuttomia eivätkä sido sinua mihinkään. Rekisteröitymään pääset sivun oikean yläkulman ”Liity Kinuskiksi” -linkistä. Tässä yhteydessä sinua pyydetään antamaan käyttäjätunnus, jonka muuttaminen jälkikäteen ei ole mahdollista. Käyttäjätunnusta tarvitset jatkossa sivustolle kirjautuessasi. Rekisteröitymisen jälkeen sinun on mahdollista valita erillinen nimimerkki, joka näkyy muille jäsenille kommentteja ja foorumiviestejä kirjoittaessasi.

Rekisteröitymisen yhteydessä sinulta kysytään sähköpostiosoite, jotta sinulle voidaan lähettää salasana ensimmäistä sisäänkirjautumista varten. Sähköpostiosoitteita ei käytetä markkinointitarkoitukseen. Lue alta lisää rekisteriselosteesta.

Rekisteröitymisen jälkeen voit sisäänkirjautumiskenttien yhteydessä rastittaa ”Muista minut” -valinnan, jolloin selain tunnistaa sinut jatkossa automaattisesti.

Säännöistä

Sivustolla noudatetaan normaalia hyvän tavan mukaista netikettiä (kts. esimerkiksi Suomen Internetoppaan netiketti). Käydään keskustelua hyvässä ja rakentavassa hengessä muita kunnioittaen. Mainosviestien lähettäminen on sivustolla kielletty.

Kinuskileipomot on tarkoitettu Kinuskien omien reseptien julkaisuun. Kunnioitathan tekijänoikeuksia. Muualta kopioitujen reseptien kohdalla on mainittava lähde ja varmistuttava, että sinulla on oikeus reseptien käyttöön. Huomioithan, että leipomoita ei ole tarkoitettu oman blogin mainostamiseen. Tutustu tarkemmin Kinuskikissa-verkkopalvelun sääntöihin sivulla Käyttöehdot ja säännöt.

Tervetuloa mukaan!

Sivuston käytön ja Kinuskiksi liittymisen teknisiin pulmiin (kirjautuminen, rekisteröityminen, käyttäjätunnuksen/nimimerkin/salasanan vaihto jne.) saat apua osoitteesta helpdesk_osoite.

Olet sydämellisesti tervetullut Kinuskiksi. Jaetaan yhdessä leipomisen ideoita ja onnistumisia ja tehdään tästä lämminhenkinen leivontayhteisö!

Iloisin leivontaterveisin

Kinuskikissa

Kommentit (2)

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
2.6.2022 08:35

AMirjami: Tervetuloa Kinuskikissan herkulliseen maailmaan! 🙂

AMirjami
1.6.2022 21:45

Liityn!

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa