Maito- ja valkosuklaan yhdistelmää – tätä olemme viime vuosina tottuneet kutsumaan Kinderiksi. 🙂 Kinder-juustokakku räjäytti potin kaksi vuotta sitten. Tuo resepti on palvellut myös vegaanileipureita. Nyt Kinder on ottanut ”halon” muodon. Siinä vuorottelevat keksi- ja suklaakerrokset, joiden päällä on reilusti valkosuklaavaahtoa. Liivatetta ei tarvita, sillä suklaa pitää täytteen kasassa.

Maitosuklaakuorrute piilottaa kerrokset ja saa kakun näyttämään isolta suklaapatukalta. Pinnalle tulee runsaasti rikottuja Kinder-suklaamunia. Pientä murua voi laittaa reunoillekin, kuten jälkimmäisessä kuvassa on tehty. Överi vai vajari, se on leipurin päätös. Joka tapauksessa syöminen kannattaa aloittaa ohuella viipaleella, sillä kakku on 100 % täyttä tavaraa ja näin riittoisa isollekin porukalle.