Donitsit kuuluvat kevään herkutteluun ja kaikkiin iloisiin juhliin: vappuun, syntymäpäiville ja kesäjuhliin. 🥳 Uunidonitsien suosion takana ovat loputtomat muuntelumahdollisuudet. Donitsi on joka kerta erilainen, hauskan näköinen ja kaikille maistuva leivonnainen! 🍩 💗
Donitsit on leivottu Heirolin laadukkaalla donitsivuoalla, jolloin paistaminen ei vaadi kuuman öljyn kanssa toimimista ja leipomista voikin helppoudessaan verrata muffinsseihin. Leipominen onnistuu hyvin myös yhdessä lasten kanssa ja hieman isommat lapset selviytyvät itsenäisestikin. Useimmat muffinssitaikinat voi paistaa donitsivuoan avulla, mikä antaa hyvän kuvan uunidonitsien makukirjosta!
Kuorrute on donitsissa tärkeä. Se sekoitetaan yksinkertaisimmillaan vedestä ja tomusokerista ja värjätään teemaan sopivasti. Näissä donitseissa valitsin kuorrutteeksi tuplasti suklaata kahdella päällekkäisellä kerroksella. 🍫🍩 Siitä huolimatta lopputulos ei ole liian makea. Suklaan laadun voisi vaihtaa myös tummaan tai Ruby-suklaaseen. Tämä on taattu herkku kaikille suklaan ystäville! 🤎
Kodinhengetär: maito- ja valkosuklaa ei kovetu jääkaapissakaan liikaa – ja suklaatahan tulee loppujen lopuksi kohtalaisen ohuelti. Donitseja ei myöskään tarvitse jättää jääkaappiin, vaan käyttää viileässä, jotta seuraava kerros (tai päälle tuleva raidoitus) onnistuu.