05.12.2010   5 kommenttia Kategoria: Helpot ja nopeat,  Kevyet herkut,  Konvehdit ja makeiset,  Muuta makeaa
Erityisruokavaliot: Liivatteeton

Kevyet myslikonvehdit


Myslipatukoiden ohjetta on useasti pyydetty. Tämän ohjeen voi tehdä myös patukkaversiona: seoksen voi levittää uunipellille ja leikata paistamisen jälkeen patukoiksi.

Myslikonvehtien säilymistä edesauttaa uunissa paistaminen (säilyvyys tällöin huoneenlämmössä parisen viikkoa). Mikäli herkut on tarkoitus napostella muutaman päivän sisällä, ne voi säilyttää jääkaapissakin. Uunissa kypsentäminen tuo herkkuihin rapsahtavuutta, ilman sitä rakenne on pehmeämpi ja kosteampi. Konvehdit voi myös pakastaa.

Myslipatukat konvehteina

Mysliseos:
½ dl tuorepuristettua appelsiinimehua
½ dl rypsiöljyä
½ dl hunajaa
½ dl muscovado-sokeria
1 tl kanelia
3 ½ dl Sysmän luomumysliä (omena-karpalo)


Laita kattilaan mehu, öljy, hunaja, muscovado-sokeri ja kaneli. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää joukkoon mysli. Annostele seos pieniin paistonkestäviin konvehtivuokiin. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 7 – 10 minuuttia.


Tykkäsitkö? Tassuta!

TassutaTassutaTassutaTassutaTassuta
1 tassutusta
Loading...

Kinuskikumppani

Kinuskikissan jouluarvonta



Vuoden viimeisessä arvonnassa saat valita palkinnon itse Kinuskikissan Toivepuodin uutuuksista! Palkintotuotteiden yhteenlaskettu arvo on 30 €. Lue tarkemmat ohjeet arvontasivulta.

Uusinta Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kumppanit

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat