Minä tykkään näin kesäisin leipoa hieman rennommalla otteella. Se tarkoittaa täytekakuissakin kohtuulliseksi jäävää ajankäyttöä. Bonusta on, jos uunia ei tarvitse käyttää. Koska mökkeily kuuluu kesäohjelmaani, arvostan helppoa liikuteltavuutta. Usein saatan tehdä leipomukseni mahdollisimman pitkälle kaupungissa ja hoitaa viimeistelyn paikan päällä. Näistä tarpeista syntyi aurinkokakku.

Charlotta on kakkuklassikko, joka syntyy valmiista kääretortusta ja juustokakun tapaisesta täytteestä. Koska kakku kootaan kulhoon, se matkustaa tarvittaessa kylmälaukussa. Tämä kakku ei siis tosiaankaan vaadi kuorrutusta, vaan on näyttävä suoraan kumottuna – koristeluun voi käyttää mansikoita ja sitruunamelissan lehtiä. Jos charlotan haluaa kuitenkin pukea täytekakuksi, onnistuu se toki tähän tapaan!