KinuskikissaYhteisöVideot
Kinuskikissa
 

Kesätunnelmia

15.6.2017

Keskikesän juhla lähestyy ja valoa riittää! Kyllä meidän suomalaisten nyt kelpaa. 🙂 Täällä pienessä kotistudiossakin voin kuvata leivonnaisiani iltamyöhään saakka. Mukava on ollut päästä jo nautiskelemaan lämpöisistä kesäkeleistäkin!

Olen koonnut etusivun yläreunassa pyörivään inspiraatioon juhannukseen ja kesään sopivia suosikkejani. Päivitän inspiraatiota pari kertaa kuussa, joten siitä kannattaa aina käydä vilkaisemassa ajankohtaiset reseptitärpit. Inspiraation saa näkyviin kaikilla sivuilla Kinuskikissa-logon vierestä (tai mobiilissa plus-kuvakkeesta).

Tervehdyskuvassa näkyy viime vuotinen juhannuskakkuni, lomalompsaus. Sen idea on helppotekoisuus ja toimivuus mökkiolosuhteissakin. Kakku on myös helppo kuljettaa kylmälaukussa, koska se tarjoillaan kulhosta.

Kommentit (0)

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/myllynparas-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa