Voileipäkakku on kesäjuhlien ikisuosikki. Rukiiset leipäkerrokset tekevät siitä ruokaisan tarjottavan. Kakun kokoamista voi nopeuttaa tekemällä kakusta neliskanttisen. Kakku kannattaa valmistaa jo tarjoilua edeltävänä päivänä, jotta maut ja kosteus ehtivät tasaantua.
Henna: ehdottomasti kannattaa tehdä jo edellisenä päivänä, jotta kakku ehtii kostua ja maut tasaantua. Itse olen täyttänyt voileipäkakut joskus jo parikin päivää aikaisemmin ja kuorruttanut sitten vähän lähempänä tarjoilua. Mutta tässähän ei tosiaan kuorruttamista tarvitakaan. 🙂
Edit. Vastasin Hennuliinin kanssa samaan aikaan. Mutta samaa mieltä näköjään oltiin. Ja nyt huomasin, että Kinuskikissakin mainitsee tuossa ohjeen johdannossa, että kakku kannattaa tehdä jo edellisenä päivänä. 😊