Aijai, tämä Biscoff-ihanuus on roikkunut pitkään leivontalistallani, mutta hyvää kannattaa odottaa! Koska kakun teema tulee kekseistä, päätin toteuttaa sen KEKSIKKÄÄNÄ eli superkorkeana juustokakkuna, jossa on vuorotellen keksejä ja täytettä. Helpotin valmistamista tekemällä pohjankin pelkästä keksimurskasta, mutta toki sen tilalla voisi olla perinteinen voi-keksiseos. Täytteen lumoavan herkullinen maku tulee keksitahnasta, jossa on miellyttävä, paahdettu makuvivahde. Keksitahna on sellaisenaan jäykkää, mutta se muuttuu lämmitettäessä juoksevaksi ja taipuu näin myös drip-valumiin.
Matukka: minä käytän Valion vispikermaa, jonka olen havainnut hyvin kestävän sellaisia tilanteita, joissa juoksettumisvaara on olemassa. En osaa sanoa, onko tässä tapauksessa voinut vaikuttaa asiaan. Käyttämääni tuorejuustoa en muista, mutta yleensä käytän joko Valiota tai Philadelphiaa. On syytä myös muistaa, että sekoitus kannattaa tehdä rauhallisesti, hillitöntä vatkaamista pitää välttää. Liivatemerkillä en usko olevan vaikutusta kuin hyytymisvaiheessa, mikäli grammamäärä eroaa ohjeistetusta.