15.01.2014   27 kommenttia

Keksi nimi leipomoissa käytäville reseptikisoille!


leipomosydan_iso

Hei Kinuskit!

Vuosi on vaihtunut ja leipomoissa on jo pöllytelty jauhoja oikein urakalla. Herkullinen aloitus vuodelle! Mitähän näistä itse kokeilisi ensimmäiseksi? Kenties Kinuskileipomo Jannin pöllöileviä browniesmuffinsseja, jotka hurmaavat jo nimellään! Tai tätä Toffen näyttävää keikauskakkua. Pikkusuolaisen nälässä tekisi mieli leipurihiivan lohitäytteisiä ruislastuja. Houkutteleva myöskin tämä lauraaan porkkanafocaccian ohje!

Mutta asiaan. Olen suunnitellut järjestäväni leipomoissa säännöllisesti leikkimielistä kisailua, jonka kautta te Kinuskileipurit saatte tehtäväksi leipoa jotain tietyn aiheen mukaan. Osallistuminen on toki täysin vapaaehtoista. Yksi esimerkki tästä nähtiin jo joulutalkoissa. Tarkoituksena on siis haastaa teitä jollain kivalla tehtävällä ja samalla kannustaa pienin palkinnoin. Tavoitteenani on löytää ainakin osaan kisoista yhteistyökumppaneita, jotka ovat valmiita lahjoittamaan palkintoja ja näin saadaan jaettua ”hyvää” puolin ja toisin.

Ja nyt siis itse asiaan. Tarvitsisin apua nasevan nimen keksimiseen, jolla kutsuisimme näitä yhteisiä ”leivontatalkoita” (työnimi). En haluaisi käyttää termiä kilpailu, koska en koe, että te Kinuskit oikeasti kilpailette keskenänne, vaan palkinnot ovat enemmän ylimääräistä bonusta. Nimen pitäisi heti herättää mielikuva, että tiedetään mistä puhutaan. Talkoot, leipojaiset, jompi kumpi näistä vai jotain muuta?

Ideoita ja mielipiteitä, pliiiis!

Kinuskikissa