KinuskikissaYhteisöVideot
Kinuskikissa
 

Keksi nimi Kinuskikissan verkkokaupalle ja voita 200 €:n lahjakortti!

16.2.2016

nimikilpailu

Pian Kinuskikissa pystyy palvelemaan lukijoitaan entistä paremmin, kun pitkäaikainen haaveeni toteutuu. Avaan näet oman leivontatarvikkeita myyvän verkkokaupan. Viime kesänä tehdyssä lukijakyselyssä kauppa nimettiin toivotuksi lisäpalveluksi. Nyt on aika vastata huutoon!

Oman kaupan kautta pystyn varmistamaan suosikkituotteideni saatavuuden ja tarjoamaan sellaisiakin tarvikkeita, joita ei ole muualta saatavilla. Samalla avautuu myös mahdollisuus kehitellä ihan omia tuotteita, joiden laadusta ja lopputuloksesta vastaan itse. Odotan tätä siis malttamattomasti.

Selvennyksenä sanottakoon, Kinuskikissan blogi jatkaa pyörimistään entiseen malliin ja täysin nykyisessä formaatissa. Verkkokauppa tulee siis olemaan oma, erillinen palvelunsa.

Nyt kaipaan kipeästi apuasi, sillä kauppa on vielä nimeä vailla! Työnimenä toiminut ”Kinuskikauppa” kaipaa parempaa vaihtoehtoa. Kaikki sananikkarit ovat nyt lämpimästi tervetulleita ideoimaan nimeä seuraavilla ohjeilla:

  • Nimi ei saisi olla liian pitkä.
  • Nimeen tulee olla helppo viitata (esim. ”Tervetuloa XXXX:iin!”).
  • Nimessä täytyy esiintyä sanat ”Kinuskikissa” tai ”Kinuski” (voivat toki olla taivutetussa muodossa).
  • Mitä mieleenpainuvampi tai hauskempi nimi, sitä parempi!

Osallistu kirjoittamalla nimiehdotus kommenttikenttään. Voittajaehdotuksen antaja palkitaan 200 €:n lahjakortilla tulevaan kauppaan! Jos useampi henkilö on ehdottanut samaa voittajanimeä, ensiksi ehtinyt palkitaan.

Odotan innolla ehdotuksianne. 🙂

Kinuskikissa

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/myllynparas-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa