18.10.2013   4 kommenttia Kategoria: Helpot ja nopeat,  Joulu,  Muut suolapalat,  Yhteistyöreseptit
Erityisruokavaliot: Liivatteeton,  Pähkinätön

Katkaraputortut


katkaraputortut

Vinkki: Täyte maistuu myös paahdetun leivän päällä!

6 kappaletta

Suolaiset joulutortut katkaraputäytteellä

Taikina:
3 voitaikinalevyä

Täyte:

½ prk (à 170 g) Chipsters grönlannin katkarapuja tai ravunpyrstöjä liemessä
½ avokadoa
2 cm pala purjoa
½ murskattua valkosipulinkynttä
2 rkl limemehua
1 tl omenaviinietikkaa
½ tl sokeria

Pinnalle:
tuoretta oreganoa


Sulata voitaikinalevyt. Halkaise levyt ja leikkaa kulmiin taikinapyörällä viillot joulutorttujen tapaan. Painele joka toinen sakara keskelle. Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia. Anna jäähtyä.

Valuta katkaravut. Leikkaa avokado paloiksi ja hienonna purjo. Sekoita täyteainekset keskenään.

Painele tortun keskiosa kuopalle ja lusikoi päälle täytettä. Koristele tuoreella oreganolla tai muilla yrteillä.

Yhteistyössä Chipsters


chipsters

Tykkäsitkö? Tassuta!

TassutaTassutaTassutaTassutaTassuta
1 tassutusta
Loading...

Kinuskikumppani

Uusinta Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat