Kaupallinen yhteistyö Hyvä Apajan kanssa.

Hapankorpuista ja katkarapusalaatista saa herkullisia sormisyötäviä helpolla vaivalla. Rukiinen kuori antaa makua ja takaa sopivan jämäkän rakenteen. Sitruunavesi pehmittää korput niin, että rullaaminen onnistuu vaivatta. Mehevässä täytteessä yhdistyy kermainen täyteläisyys ja kasvisten tuoreus. Näin saat makoisaa tarjottavaa pikkujouluihin, illanistujaisiin tai muihin juhliin.

 

Ainekset:
13 hapankorppua
½ dl sitruunamehua
1 dl vettä
2 prk Hyvä Apaja Katkarapusalaattia
punaista paprikaa
jääsalaattia
tilliä


Purista sitruunamehu ja yhdistä veden kanssa. Laita laimennettu sitruunamehu laakealle lautaselle ja upota hapankorput mehuun huolellisesti molemmilta puolin. Laita hapankorput tasaisen alustan päälle sileä puoli alaspäin. Anna pehmentyä noin 20 minuutin ajan.

Levitä päälle katkarapusalaatti. Leikkaa paprikasta kapeita suikaleita. Aseta hapankorppujen toiseen päähän pieni salaatinlehti, paprikasuikale sekä tillinoksa. Kieritä rullalle.

Rullat pysyvät kiinni ilman cocktailtikkuakin, mutta halutessasi voit käyttää tikkuja koristeina. Tarjoile rullat mieluiten saman päivän aikana.

Yhteistyössä Hyvä Apaja