Toast skagen -leivät ja thai-täytteiset leivät
Thai-leivät:
Pohjat:
12 ruispaahtoleipäviipaletta
Täyte:
1 prk (170 g) Chipsters grönlannin katkarapuja liemessä
1 tl punaista thai currytahnaa
1 tl hunajaa
½ limetin mehu
¾ dl ruohosipulisilppua
½ punainen paprika
½ tlk (à 225 g) mangoviipaleita
1 chili
Valuta katkaravut. Leikkaa halutessasi isommat katkaravut kahtia. Sekoita joukkoon currytahna, hunaja, limetin mehu ja ruohosipulisilppu.
Pilko paprika, mangoviipaleet ja chili pieniksi kuutioiksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Paahda leivät ja muotoile veitsellä neliöiksi. Levitä päälle täytettä.
Toast skagen -leivät:
Pohjat:
12 vehnäpaahtoleipäviipaletta
Täyte:
1 prk (170 g) Chipsters grönlannin katkarapuja liemessä
100 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl smetanaa
1 dl majoneesia
¾ dl tillisilppua
1 rkl sitruunamehua
1 tl Dijon-sinappia
valkopippuria
Valuta katkaravut. Leikkaa halutessasi isommat katkaravut kahtia. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Paahda leivät ja muotoile veitsellä neliöiksi. Levitä päälle täytettä.