katkarapuleivat

Toast skagen -leivät ja thai-täytteiset leivät

 

Thai-leivät:

Pohjat:
12 ruispaahtoleipäviipaletta

Täyte:
1 prk (170 g) Chipsters grönlannin katkarapuja liemessä
1 tl punaista thai currytahnaa
1 tl hunajaa
½ limetin mehu
¾ dl ruohosipulisilppua
½ punainen paprika
½ tlk (à 225 g) mangoviipaleita
1 chili

Valuta katkaravut. Leikkaa halutessasi isommat katkaravut kahtia. Sekoita joukkoon currytahna, hunaja, limetin mehu ja ruohosipulisilppu.

Pilko paprika, mangoviipaleet ja chili pieniksi kuutioiksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paahda leivät ja muotoile veitsellä neliöiksi. Levitä päälle täytettä.

Toast skagen -leivät:

Pohjat:
12 vehnäpaahtoleipäviipaletta

Täyte:
1 prk (170 g) Chipsters grönlannin katkarapuja liemessä
100 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl smetanaa
1 dl majoneesia
¾ dl tillisilppua
1 rkl sitruunamehua
1 tl Dijon-sinappia
valkopippuria

Valuta katkaravut. Leikkaa halutessasi isommat katkaravut kahtia. Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paahda leivät ja muotoile veitsellä neliöiksi. Levitä päälle täytettä.

Yhteistyössä Chipsters

chipsters