22.08.2014   5 kommenttia Kategoria: Helpot ja nopeat,  Muut suolapalat,  Yhteistyöreseptit
Erityisruokavaliot: Liivatteeton,  Pähkinätön

Katkarapu-crostinit


katkarapu-crostinit

Merelliset cocktail-palat

Leivät:
1 patonki
½ dl oliiviöljyä
1 pieni valkosipulinkynsi

Täyte:
1 ½ prk (à 170 g valutettuna) Chipsters käsinkuorittuja ravunpyrstöjä
4 kevätsipulinvartta
½ punaista chiliä
180 g smetanaa
¾ dl majoneesia
3 rkl tomaattipyrettä
1 tl sokeria
1 tl valkoviinietikkaa

Koristelu:

Chipsters kirjolohenmätiä
kevätsipulinvarsia


Leikkaa patonki viistosti ohuiksi siivuiksi. Sekoita oliiviöljyn joukkoon murskattu valkosipulinkynsi. Laita leipäviipaleet pellille leivinpaperin päälle ja sivele pinnalle valkosipuliöljyä.

katkarapu-crostinit-vaihe

Paahda 225 asteessa noin 8 minuuttia tai kunnes pinta on saanut hieman väriä. Anna jäähtyä.

Laita katkaravut valumaan. Hienonna kevätsipulinvarret ja chili. Yhdistä kaikki täyteainekset keskenään.

katkarapu-crostinit-vaihe-2

Levitä täytettä leipien päälle. Koristele kevätsipulilla ja kirjolohenmädillä.

katkarapu-crostinit-vaihe-3 katkarapu-crostinit-vaihe-4

Yhteistyössä Chipsters


chipsters

Tykkäsitkö? Tassuta!

TassutaTassutaTassutaTassutaTassuta
Ei vielä tassutuksia
Loading...

Kinuskikumppani

Kinuskikissan talviarvonta



Vuoden ensimmäinen arvonta käynnissä! Viileää talviteemaa voi luoda esimerkiksi lumihiutalemuoteilla ja talvisilla minimuffinssivuoilla. Lisäksi paketissa pieni söpöläinen: vaaleanpunainen retro-irtopohjavuoka.

Uusinta Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.

Kumppanit

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat