22.8.2014
Kaupallinen yhteistyö Chipstersin kanssa.
LEIVÄT. Leikkaa patonki viistosti ohuiksi siivuiksi.
Sekoita oliiviöljyn joukkoon murskattu valkosipulinkynsi.
Laita leipäviipaleet pellille leivinpaperin päälle ja sivele pinnalle valkosipuliöljyä.
Paahda 225 asteessa noin 8 minuuttia tai kunnes pinta on saanut hieman väriä. Anna jäähtyä.
TÄYTE. Laita katkaravut valumaan.
Hienonna kevätsipulinvarret ja chili.
Yhdistä kaikki täyteainekset keskenään.
Levitä täytettä leipien päälle.
KORISTELE kevätsipulilla ja kirjolohenmädillä.
Hei, näitä tarjosimme maukkaan sellerikeiton kera iltapalana tuttaville. Heiltä ylistävä kiitos: ”ihan ravintolatasoa!” Paahdetun öljy-valkosipulileivän päällä täyte maistui tosi herkulliselta. Tämä tuli jäädäkseen! 🙂
Tein leivät valmiiksi jo aamupäivällä ja säilytin jääkaapissa rasiassa. Paahdettu leipä oli kivan rapeaa, ei ollenkaan kovaksi muuttunut, mitä etukäteen pelkäsin.
Vesi herahti kielelle!
Voi NAM! Näitä saatava heti! Kiitos! 🙂
Ihana ohje kiitos:)
Ei galleriakuvia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5607 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2541 tähteä
Brookies
1814 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitti Liisukka! Tuosta otan heti kopin! 🙂