Merelliset cocktail-palat
Leivät:
1 patonki
½ dl oliiviöljyä
1 pieni valkosipulinkynsi
Täyte:
1 ½ prk (à 170 g valutettuna) Chipsters käsinkuorittuja ravunpyrstöjä
4 kevätsipulinvartta
½ punaista chiliä
180 g smetanaa
¾ dl majoneesia
3 rkl tomaattipyrettä
1 tl sokeria
1 tl valkoviinietikkaa
Koristelu:
Chipsters kirjolohenmätiä
kevätsipulinvarsia
Leikkaa patonki viistosti ohuiksi siivuiksi. Sekoita oliiviöljyn joukkoon murskattu valkosipulinkynsi. Laita leipäviipaleet pellille leivinpaperin päälle ja sivele pinnalle valkosipuliöljyä.
Paahda 225 asteessa noin 8 minuuttia tai kunnes pinta on saanut hieman väriä. Anna jäähtyä.
Laita katkaravut valumaan. Hienonna kevätsipulinvarret ja chili. Yhdistä kaikki täyteainekset keskenään.
Levitä täytettä leipien päälle. Koristele kevätsipulilla ja kirjolohenmädillä.