katkarapu-crostinit

Merelliset cocktail-palat

Leivät:
1 patonki
½ dl oliiviöljyä
1 pieni valkosipulinkynsi

Täyte:
1 ½ prk (à 170 g valutettuna) Chipsters käsinkuorittuja ravunpyrstöjä
4 kevätsipulinvartta
½ punaista chiliä
180 g smetanaa
¾ dl majoneesia
3 rkl tomaattipyrettä
1 tl sokeria
1 tl valkoviinietikkaa

Koristelu:

Chipsters kirjolohenmätiä
kevätsipulinvarsia


Leikkaa patonki viistosti ohuiksi siivuiksi. Sekoita oliiviöljyn joukkoon murskattu valkosipulinkynsi. Laita leipäviipaleet pellille leivinpaperin päälle ja sivele pinnalle valkosipuliöljyä.

katkarapu-crostinit-vaihe

Paahda 225 asteessa noin 8 minuuttia tai kunnes pinta on saanut hieman väriä. Anna jäähtyä.

Laita katkaravut valumaan. Hienonna kevätsipulinvarret ja chili. Yhdistä kaikki täyteainekset keskenään.

katkarapu-crostinit-vaihe-2

Levitä täytettä leipien päälle. Koristele kevätsipulilla ja kirjolohenmädillä.

katkarapu-crostinit-vaihe-3 katkarapu-crostinit-vaihe-4

Yhteistyössä Chipsters


chipsters