15.02.2017   2 kommenttia Kategoria: Pullat, munkit ja donitsit
Erityisruokavaliot: Liivatteeton

Kanelisarvet


Tällä tavoin olen valmistanut juustosarvia, mutta myös pullataikina taipuu sarviksi. Nämä on helppo syödä kuorien!

24 kappaletta

Taikina:
pullataikina puolikkaana annoksena

Täyte:
75 g huoneenlämpöistä voita
1 dl muscovado- tai fariinisokeria
2 rkl kanelia
2 rkl vaniljasokeria
1 ½ dl mantelijauhetta)

Pinnalle:
1 muna
raesokeria


Valmista taikina linkin ohjeen mukaan.

Sekoita pehmeän voin joukkoon kaikki täyteainekset mantelijauhetta lukuun ottamatta.

Jaa taikina kahteen osaan. Käsittele yksi osa kerrallaan. Kauli taikinasta ympyrä. Levitä päälle puolet täytteestä ja ripottele päälle mantelijauhetta. Leikkaa taikinapyörällä 12 kolmion muotoista lohkoa. Rullaa kolmiot sarviksi leveästä päästä alkaen.

Nosta sarvet pellille leivinpaperin päälle. Anna kohota liinalla peitettynä 20–30 minuuttia. Voitele munalla ja ripottele pinnalle raesokeria.

Paista 200 asteessa noin 12 minuuttia.

Tykkäsitkö? Tassuta!

TassutaTassutaTassutaTassutaTassuta
8 tassutusta
Loading...

Kinuskikumppani

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat