24.09.2014   7 kommenttia Kategoria: Koristeet,  Syksy

Kandeeratut omenat


kandeeratut_omenat

Sokerilla kuorrutetut omenat ovat helppotekoisia ja hauskan näköisiä koristeita vaikkapa syksyiseen kakkuun. Ne maistuvat toki myös sellaisinaan. Kandeerauksessa huurteinen pintaefekti syntyy valkuaisesta ja sokerista. Yksi valkuainen riittää ainakin viiteen pikkuomenaan.

Sokeroidut omenat

Ainekset:
pieniä omenoita
valkuaista
erikoishienoa sokeria (Siro)


Pese ja kuivaa omenat. Riko valkuainen lasiin tai pieneen kulhoon. Kasta omenat valkuaiseen. Pyyhi tarvittaessa ylimääräinen valkuainen talouspaperilla. Riittää, että valkuaisesta muodostuu ohut kalvomainen pinta.

kandeeratut_omenat-vaihe kandeeratut_omenat-vaihe-2

Ripottele pinnalle sokeria. Ripottelun sijaan voit myös kastaa omenan sokeriin.

kandeeratut_omenat-vaihe-3

Laita omenat kuivumaan leivinpaperin päälle. Ne ovat heti käyttövalmiita, mutta säilyvät myös huoneenlämmössä yön yli. Kuivuessa pinta vähitellen kovettuu.

Tykkäsitkö? Tassuta!

TassutaTassutaTassutaTassutaTassuta
Ei vielä tassutuksia
Loading...

Kinuskikumppani

Toivepuodin syysarvonta



Syysarvonnan palkintoina on Premium kaakaota, toffeearomia, vaniljatahnaa ja kettupillejä.

Uusinta Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kumppanit

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat