22.01.2008   26 kommenttia Kategoria: Helpot ja nopeat,  Muut suolapalat
Erityisruokavaliot: Kasvisruokavalio

Juustokierteet


juustokierteet.JPG

Vinkki: Tuoreet pasteijat voi myös pakastaa ja lämmittää uunissa ennen tarjoilua.

20 kappaletta

Juustopasteijat

Taikina:
6 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
3 dl emmental-juustoraastetta
75 g sulatettua voita/margariinia tai ¾ dl oliiviöljyä
1 ½ prk (300 g) kermaviiliä

Täyte:
1 muna
1 ½ dl emmental-juustoraastetta
2 valkosipulinkynttä
½ ruukkua ruohosipulia

Voiteluun:
muna

Sekoita kuivat aineet ja juustoraaste keskenään.
Lisää sula voi/margariini tai öljy ja kermaviili.

Sekoita täytteen aineet keskenään: Riko munan rakenne, lisää juustoraaste, hienonnetut valkosipulinkynnet ja silputtu ruohosipuli.

Kauli taikina n. 1/2 cm paksuiseksi levyksi.
Levitä täyte levyn päälle. Kääri rullalle ja leikkaa 1 ½ – 2 cm paksuisia siivuja.
Voitele rullat munalla ja paista 225 asteessa 10 – 15 min, kunnes pinta on saanut hieman väriä.
Tarjoile mielellään uunituoreina!

juustokierteet_vaihe1.JPG juustokierteet_vaihe2.JPG

Tykkäsitkö? Tassuta!

TassutaTassutaTassutaTassutaTassuta
8 tassutusta
Loading...

Kinuskikumppani

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat