KinuskikissaYhteisöVideot
Kinuskikissa
 

Joulumieltä asunnottomien päiväkahvilaan

16.11.2017

Tiistaina julkaisin piparitorttujen reseptin, joka oli kehitelty teemalla ”joulutortun uusi muoto”. Ideana oli tarjota inspiroiva vaihtoehto perinteiselle joulutortulle ja yhdistää kaksi klassikkoa. Mikä suloisempaa kuin joulutorttujen tuoksun sekoittuminen pipareiden tuoksuun? 🙂

Haluan lähestyä aihetta myös vakavammalla kulmalla. Suomi 100 -juhlavuosi on saanut ihmiset mukaan monenlaiseen hyvään hankkeeseen. On muutenkin tärkeää pysähtyä miettimään, millä pienellä teolla voisi tuoda valoa pimeään ja iloa arkeen. Lähimmäistään voi piristää esimerkiksi itse leivotuilla herkuilla.

Keskiviikkona uuni kävi Kinuskikissan keittiössä kuumana ja lopputuloksena syntyi 100 piparitorttua Vailla vakinaista asuntoa ry:n päiväkahvilaan Helsingin Vaasankadulle. Kahvila tekee arvokasta työtä tarjoamalla ruokaa ja pääsyn kadulta lämmittelemään. Yhdistyksen tavoitteena on, että jokaiselle järjestyy ihmisarvoinen asumispaikka kohtuullisessa ajassa.

On monia tapoja tuoda pientä iloa kanssaihmisten arkeen. Osallistu sinäkin Dronningholmin sivuilla ja kerro, kenet haluat leivonnaisellasi yllättää.

❤ Kinuskikissa

Kommentit (0)

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/myllynparas-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa