Texaspulla on suuri heikkouteni, kuten korvapuustit ylipäätään. Yhdysvaltojen osavaltion kanssa pullalla ei tietääkseni ole mitään tekemistä, vaan kyseessä on Fazerin kehittelemä tuotenimi. Siksi virallista reseptiäkään ei ole saatavilla. Netissä on paljon erilaisia ohjeita, jotka kuitenkin muistuttavat minusta tavallisia korvapuusteja. Texaspullassa erityistä on täytteen ”muhevuus”, jos tällaisella termillä voisi sitä kuvailla. Runsas täyte on selkeä, erottuva osasensa ja siinä on rakennetta. Tulin siihen tulokseen, että sen on oltava jauhojen ja kananmunan aikaansaamaa ”taikinamaisuutta”.
hannele-83: Se on juurikin näin! 🙂
Juhlapäivän aamut ovat siksi kiireisiä, että kyllä pullat pitää olla jo leivottuna. Ja onnistuu siis mainiosti. Kuten itsekin totesit, tuoreena aina paras, mutta kyllä pulla säilyy hyvänä seuraavaan päivään pussiin kääräistynä huoneen lämmössä. 🙂