31.08.2015   5 kommenttia

Isoäitien jäljessä – nyt leivotaan wanhoja reseptejä!


kinuskitempaus

Sukupolvelta toiselle kulkeutuvat reseptit ovat usein niitä kaikkein rakkaimpia, turvallisimpia ja ennen kaikkea herkullisimpia. Yksinkertaisimmankin leivontareseptin pettämätön herkullisuus juontaa juurensa usein lapsuuteen: jos joihinkin makuihin ja tuoksuihin liittyy erityisen lämpimiä muistoja, ne herättävät myöhemmälläkin iällä erityistä mielihyvää ja kokemuksen tutusta ja turvallisesta. Tällaisten reseptien arvo on mittaamaton!

Onko jokin sinun parhaista resepteistäsi lähtöisin vuosikymmenten takaa? Jaa meille rakas perintöreseptisi ja siihen liittyvä arvokas muisto leipomossasi. Saat samalla mahdollisuuden voittaa Iloleipurin leivontatuotteita:

iloleipuri-kulho
Teräskulho (2,8 l)
iloleipuri-piirasvuoka
Piirasvuoka irtopohjalla
iloleipuri-sydanvuoka
Iso sydänvuoka (2,4 l)


Tarkemmat ohjeet vielä tässä:

  • Lisää leipomoosi resepti ja kuva leivonnaisesta, jonka olet perinyt esimerkiksi vanhemmiltasi tai isovanhemmiltasi. Kirjoita muistosi ja mahdollisesti reseptin ikä reseptin johdantoon.
  • Valitse kategoriaksi ”Isoäidin reseptit -tempaus”. Liitä resepti myös johonkin toiseen kuvaavaan kategoriaan (Leivokset, Pikkuleivät, Suolaiset piirakat yms.).
  • Useammallakin eri reseptillä osallistuminen on sallittua!
  • Tempaus kestää 23.9. saakka.

*Vinks* Eikö sinulla ole vielä leipomoa? Tutustu ohjeeseen, joka neuvoo oman leipomon perustamisessa!

Ihanaa kokea nostalgiahetkiä vanhojen reseptienne parissa! 🙂

Kinuskikissa