KinuskikissaYhteisöVideot
Kinuskikissa
 

Iso uudistus tulossa: pian pääset avaamaan oman Kinuskileipomon!

22.10.2013

kinuskileipomot

Saan ilokseni ilmoittaa, että hartaasti valmisteltu uudistus on pian käytössänne. Kinuskikissa-sivuston yhteyteen näet avataan maanantaina 28.10. Kinuskileipomot-niminen palvelu.

Jatkossa jokainen rekisteröitynyt käyttäjä eli Kinuski saa perustaa oman Kinuskileipomon. Leipomoksi kutsutaan omaa sivua, jossa henkilö saa julkaista omia reseptejä. Leipomosivulle voi myös kerätä suosikkeja Kinuskikissan tai muiden käyttäjien resepteistä.

Tämä palvelu on vastaus teidän ahkerien leipureiden toiveisiin. Moni on peräänkuuluttanut helppoa tapaa jakaa reseptejä, mutta ei kuitenkaan halua perustaa oma blogia. Kinuskikissan peesissä saat resepteillesi satojentuhansien ihmisten lukijakunnan.

Kinuskileipomon toiminnot ja palvelut:

  • Omien reseptien julkaiseminen.
  • Suosikkilistan kokoaminen muiden resepteistä.
  • Omien muunnelmien tallentaminen muiden resepteistä.
  • Reseptien tallentaminen vain omaan käyttöön (”Salainen pöytälaatikko”).
  • Kinuskigalleriaan julkaistujen omien kuvien kokoaminen henkilökohtaiseen albumiin.
  • Galleriakuvien hallinnointi (liittäminen Kinuskikissan resepteihin ja poistaminen).
  • Muiden Kinuskien reseptien kommentointi ja resepteistä tykkääminen.
  • Kaverilistan kokoaminen muista leipomoista.

kinuskileipomot2

Vielä on edessä viimeiset tekniset valmistelut. Käyttöönotosta johtuen Kinuskikissa-sivusto on suljettuna sunnuntain 27.10. (alkaen la klo 22).

Iloisin ja jännittynein terveisin
Kinuskikissa

Kommentit (12)

Tiituliski
Kinuskileipomo Tiituliski
26.10.2013 16:09

Aivan mahtava uudistus! Voisi kokeilla tuota sitten! 🙂

Kiitu
25.10.2013 01:22

Tämä on kyllä hieno, lukijat todella hyvin huomioon ottava, ominaisuus 🙂 ! Kiva päästä näkemään minkälainen kuvien ja reseptien kirjo tuon ominaisuuden ympärille kehittyy!

Kinuskikissa
24.10.2013 17:01

Kiitos kommenteista ja kiva, että otatte tämän innolla vastaan. 🙂 Minäkin olen enemmän kuin intona, koska tässä on nyt niin paljon sellaista, jota olen jo pitkään halunnut sivustolle toteuttaa. Jännittää tietty tosi paljon, mitä ensi viikolla tapahtuu. Toivottavasti leipomotoiminta pyörähtää sujuvasti käyntiin. 🙂

Aamuriemu: vähän jo mietin, onko liikaakin vaaleanpunaista/pinkkiä, mutta täytyy vähän kuulostella ja katsella miltä se käytössä tuntuu. Kaikki eivät siitä välttämättä tykkää, mutta toisaalta värimaailmaa on aina kohtuuhelppo viilata. Toisaalta on tärkeää, että leipomot erottuvat visuaalisesti eli tarkoituksella suunnittelin ihan erinäköisen taustan ja värimaailmassa leimaa-antavaksi nousi tuo pinkki. Kinuskikissa heiluu toki tuolla ylänurkassa mukana, mutta muuten leipomot ovat Kinuskien oma temmellyskenttä. 🙂

Aamuriemu
Kinuskileipomo Aamuriemu
24.10.2013 04:12

Hieno idea ja taas kerran silmää miellyttävästi ja somasti toteutettu. Sivuilla harmoninen ja söpö ilme leipomisteemalla sopivasti höystettynä. Ja Kinuskikissan logoa olen aina ihaillut, se on niin oiva ja sopiva!

jauhopussi
Kinuskileipomo jauhopussi
23.10.2013 16:46

Aivan mahtavaa! Olen jo pitkään suunnitellut blogin perustamista, mutta en ole oikein uskaltanut, joten tämä on aivan loistava tapa ”harjoitella”! Kiitos paljon Kinuskikissa!

Tikkari
Kinuskileipomo Tikkari
23.10.2013 16:15

Aivan mahtavaa! Kiitos Kiinuskikissalle etukäteen!

Tää-Haikuri
22.10.2013 20:57

Tosi hyvä vaihtoehto omalle blogille, kiitos etukäteen 🙂

-SuklaaKani-
Kinuskileipomo -SuklaaKani-
22.10.2013 20:41

Ihanaa, tätä me kinuskit olemme kaivanneet! Harmi vain että sivusto sulkeutuu sunnuntaiksi, mutta onneksi on päivä aikaa ”suunnitella” Mitä leipomoon voisi laittaa muiden iloksi.

Vanillacherry
22.10.2013 19:20

Jes, aivan ihana ja hurjan toivottu uudistus! Minäkin jään innolla odottamaan loppuviikkoa! 🙂

Helenaa
Kinuskileipomo Helenaa
22.10.2013 17:04

äääää aivan ihanaa! Iso kiitos Kinuskiemolle 🙂

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/myllynparas-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa