Iiriksen nimipäivänä marraskuussa tarjoiltiin aiheeseen sopivaa täytekakkua. Täytteet jäävät kokeiluiksi, joten niistä ei sen enempää. Maalatusta kakkukuvasta löytyy tarkempaa tietoa maalausohjeesta. Pursotukset on tehty sinertävän violetiksi värjätyllä Flora Vispillä. Reunat siloitin raapalla (kts. ohje kermavaahdon levittämisestä). Pursotuksissa halusin jatkaa kukkateemaa mielessäni iirikset alaspäin vaipuvine terälehtineen. Käytössäni oli iso lehtitylla. Pursottaminen on aloitettu ulkoreunalta pursottamalla lehtiä vieri viereen koko kakun ympäri. Seuraava ”kerros” on tehty osittain edellisten päälle astetta lähemmäs kakun keskustaa. Tämän jälkeen vielä kolmas kierros. Kermavaahto oli jostain syystä tosi ”reikäistä” (ilmakuplia?) ja pursotusjälki jätti tästä syystä toivomisen varaa.