Kaunis ja raikas pashaleivos
on herkullinen päätös pääsiäisaterialle. 😊
17.4.2014
kaulin
leivinpaperi
raastin
pussinsulkija
kaulin
leivinpaperi
raastin
pussinsulkija
Voit käyttää pohjiin myös valmista pakastemurotaikinaa.
POHJAT. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon muna.
Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää seos muutamassa erässä taikinaan.
Anna taikinan jähmettyä jääkaapissa vähintään tunnin ajan.
Kauli taikina jauhoja apuna käyttäen ohueksi levyksi.
Ota ympyrämuotilla kuvioita. Nosta kuviot pellille leivinpaperin päälle.
Paista 200 asteessa noin 7 minuuttia. Anna jäähtyä.
TÄYTE. Mittaa kulhoon kuohukerma ja sokeri. Vatkaa vaahdoksi.
Lisää vaniljatuorejuusto.
Pese sitruunat huolellisesti ja raasta kuori.
Leikkaa rusinat pieniksi paloiksi.
Sekoita täytevaahtoon kuoriraaste, rusinat ja mantelirouhe.
Laita täyte pursotuspussiin, jossa on iso tähtitylla (koko 14 mm). Täytteen sattumat voivat tukkia pienemmän tyllan. Pursota ruusukkeita pikkuleipien päälle.
KORISTELE tuoreilla marjoilla ja sitruunamelissan lehdillä.
Kiitos ohjeesta..Super hyvä ohje on 🙂 toki menee kokeiluun ..
Pashaa jossain muodossa pitää aina olla, Otankin tämän, herkullinen, nätin näköinen ja nopea, kun käytän valmistaikinaa. Kiitosta tästä taas. 🙂
Namskis, nämä näyttävät ja vaikuttavat hyville, pitää laittaa loman jälkeen testiin. Tuohon voisi muitakin täytteitä kokeilla, joku suklaamoussetyyppinen juttu voisi kans olla kiva. Ja sopivampi sitten pääsiäisen jälkeen tehdäkin. 🙂
Ei galleriakuvia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Tähän ohjeeseen aion tarttua helpoimman kautta, valmis murotaikina. Viinimarjat tuumaan korvata säilykepersikan siivuilla pääsiäisen kunniaksi.