31.05.2011   6 kommenttia Kategoria: Helpot ja nopeat,  Suolaiset pikkuleivät
Erityisruokavaliot: Kasvisruokavalio,  Liivatteeton,  Munaton,  Pähkinätön

Grahampikkuleivät


Grahampikkuleipiä voi tarjoilla voileipäkeksien tapaan täyttäen, mutta ne ovat makoisia myös sellaisenaan kahvipöydän suolaisena pikkuleipänä tai salaatin/keiton kaverina.

35 kappaletta

Grahamkeksit

Taikina:
4 dl grahamjauhoja
2 dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
4 dl emmental-juustoraastetta
250 g voita
½ dl vettä


Sekoita jauhot, suola ja juustoraaste kulhossa. Paloittele joukkoon voi ja nypi sekaisin jauhoseoksen kanssa. Lisää lopuksi vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Ota taikinasta lihapullan kokoisia paloja ja litistä ne leivinpaperia vasten 3 – 4 mm paksuiksi pikkuleiviksi.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 13 minuuttia.

Tykkäsitkö? Tassuta!

TassutaTassutaTassutaTassutaTassuta
Ei vielä tassutuksia
Loading...

Kinuskikumppani

Uusinta Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat