Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Epäonnen piparipullat

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Piparipullat

Näiden kanssa kerkesin mokailla ihan olan takaa... Ensimmäisen satsin pullien piparitäyte levisi kirjaimellisesti pitkin pöytiä. Aivan vetelää eikä pysynyt pullien sisällä. Paiskoin taikinat pitkin pöytiä ja sitä myöten roskiin, kirosin jo ohjeenkin kunnes tajusin, että täytteestä unohtui jauhot. Noloa! :'D No, seuraavana päivänä revanssi ja pullat onnistuivat täydellisesti! Mahtava jouluherkku!

Kuvan lähettänyt: Jester

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/AFBC19BB-E3BD-4038-90FC-BD839E15CDCD.jpeg

Kommentit (2)

Kinuskiemo
24.1.2021 13:40

Tästä eivät jouluiset pullat enää parane! Aivan superupean näköisiä. Vievät kielen mennessään jo lautaselle nostaessa. 🙂

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
24.1.2021 07:35

Voi voi!! Tiedän niin tuon tunteen kun joku leipomus ottaa ylivallan, sitten todella kiukuttelee taikinoille….kipoille…. ja vannoo etten kyllä enää ikinä!!
Kunnes hieman rauhoittuu ja tajuaa että niin….
No, sellaista sattuu ja onneksi sinäkin huomasit puutteen joka oli helposti korjattavissa!! Saitte upean näköiset pullat joulupöytään!! Varmasti herkkua!!

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa