Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

TAIKINATERAPIAA

Viikko sitten perhettämme kohtasi valtava onnettomuus...Suuren hädän hetkellä ihania auttajia löytyi paikalle useampia! :) Minulle rakas harrastus leipominen toimi taikinaterapian muodossa, sillä nyt viikkoa myöhemmin halusin muistaa näitä avun antajia omalla lemppari suklaakakullani. Peltiä meni, mutta se kaikkein kallein ja arvokkain säilyi,oma lapsi!

Kuvan lähettänyt: mari-johanna

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/P_20201023_101800.jpg

Kommentit (5)

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
27.10.2020 07:48

Näinhän me tottatosiaan silloin puhuimme Emo! Mutta ymmärrän hyvin tuon reseptien ruuhkautumisen. Näin käy myös itselleni tosi usein, sitä haaveilee ja innostuu monesta jutusta ja kohta huomaa että kas, vuosi mennyt ja vieläkin on joku juttu kokeilematta!
No, kaikki aikanaan. Tämä kakku on helppo tehdä ja siitä maanmainio, että niitä voi tehdä vaikka pakkaseen useamman ja ottaa esiin aina kun tarvitsee. Kuulen mielelläni mielipiteesi kun tämän viimein sitten joskus ehdit tehdä!

Kinuskiemo
26.10.2020 18:21

Voi, kiitos! Totta tosiaan, muistan tuon kakun sieltä ja muistan, että puhuimme silloin kakkujen taustalta löytyvistä tarinoista. Mutta päätöksestäni huolimatta kakun leipominen minulta silloin jäi. Mietin, miksi. Toit kakun leipomoosi näköjään joulukuussa. On varmaan ollut jouluisista resepteistä ruuhkaa, ja tämän reseptin on sitten täytynyt siirtyä”myöhemmin”-mappiin. Ja sitten se lipsahti unohduksiin. Mutta kiva, nyt sen aika tulee. Jouluun mennessä kalenterissa on monta etappia, jolloin herkullisia kakkureseptejä pitää olla takataskussa. Tämä on yksi! Siirsin suosikkeihini. Kiitos! 😊

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
26.10.2020 17:32

Kaunis Kiitos voima viestistäsi!!!
Kyllä täällä kieltämättä on melkoisen järkytyksen ja shokin vallassa eletty viikon päivät. Tuo kakun leivonta olikin ensimmäinen asia mitä sain tehtyä,voimat ovat poissa,edelleen.

Kyllä kakku resepteineen todellakin löytyy leipomostani. Sielläkin sivulla olet aikoinaan viestiä minulle jäättänyt….aikaa sitten vuonna 2014.
Tässä sinulle suora linkki

https://www.kinuskikissa.fi/leipomot/mari-johanna/tosi-tumma-suklaakakku/

Kinuskiemo
26.10.2020 13:19

Tuossa tilanteessa taikinaterapialla oli todellakin konkreettinen rooli. Leipominen auttoi irrottamaan ajatukset tapahtunen pakonomaisesta kertaamisesta ja saamaan käsille töitä. Vaikean tapahtuman yhteydessä helposti vaarana shokki, joka lamauttaa kaiken toiminnan.

Hurjan komeat kakut kertovat pitkästä uurastamisesta. Upeita! 👍 Valkosuklainen pitsi koristaa ihanasti kakun tummaa pintaa.
Kiinnostaisi tuon kakun resepti. Onko se leipomossasi?

Kinuskiemo
26.10.2020 13:15

Kuulostaa tosi pahalta, ja hyvin vakavalta. Ymmärrän tekstistäsi, että suojelusenkeli oli paikalla ja pahimmalta mahdolliselta selvittiin. Vakavassa tilanteessa arvot asettuvat nopeasti oikeaan järjestykseen. Kaikki toisarvoinen saa jäädä murehtimisen ulkopuolelle. Lämpimin ajatuksin tältä suunnalta. Voimatsemppiä sinulle ja jokaiselle perheessäsi!🧡

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa