Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Vaniljamassalla kuorrutus

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Kysymyksiä ja vastauksia kaulittavasta massasta

Itse kakku oli aivan liian kostea, ehkä ensi kerralla en täytäkään edellispäivänä, jos täytteenä on marjoja ja kermavaahtoa. Laitoin kuorruttamisen jälkeen vielä vanteen ympärille, ettei levähdä jääkaapissa odoteltaessa. Toinen virhe 😅 Yrityksen ja erehdyksen kautta...

Kuvan lähettänyt: Kaisa Leppo

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/PicsArt_05-16-04.11.06.jpg

Kommentit (2)

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
17.5.2020 08:21

Voi ei mikä ihana arjen ja viikonlopun piristysruiske korona arkeen!!
Siis todella vekkuli kakku!!
Älä sinä suotta ole niin ankara itsellesi. Tällä kertaa kakku oli hieman kosteampi kuin oli tarvis mutta ensi kerralla onnistuu jo taas varmasti paljon paremmin. Ja Kinuskiemoa kompaten noilla ohjeilla onnistuu kyllä varmasti.

Kinuskiemo
16.5.2020 19:11

Korona-aika maskeineen. Eipä kakun aihe enää ajankohtaisempi voisi olla.
Kakun kuorrutus on onnistunut hyvin. Pinta on sileä ja kaunis. (Vanne teki tepposet reunaan.) – Kakun ”liika kosteus” johtui varmastikin ”liiasta kostutuksesta”. Pääsääntöisesti kakku kostutetaan ja täytetään edellisenä päivänä. Myös silloin kun täytteenä on kermavaahtoa ja marjoja. Jääkaapissa kosteus ja maut tasaantuvat ja vetäytyvät. Ensi kerralla kostuketta voisi laittaa (selvästi) vähemmän, huomioiden marjojen vetisyys. 🙂

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa