Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Miniän kakku

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Taivaallinen mokkakakku

Yhdelle miniöistämme tein tämän äitienpäiväksi. Teen usein hänelle kakun, ettei perheen miesväki turvaudu ostokakkuun. Täyte on maistuvaa ja marmorointikin aika kivasti onnistui. Kuvassa kakku on menossa hyytymään. Laitan päälle suklaarouhetta ennen kuin mummun murkku-poika hakee kakun äidilleen :)

Kuvan lähettänyt: pellavapaita

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Taivaallinen-mokkakakku-9.5.2020.jpg

Kommentit (3)

Kinuskiemo
14.5.2020 16:15

Tämähän on silkkaa taidetta! Aivan huikean hieno marmorointikuvio! 👍

pellavapaita
Kinuskileipomo pellavapaita
10.5.2020 14:33

mari-johanna; Kiitokset 🙂 Olet kyllä kultainen kehuissasi 🙂 Ihastuin makuun niin, että tein tänään ihan itellekin tämän kakun 🙂 Tein samalla myös yhdelle aikuisista tyttäristäni rasiaan oikein keksipohjan kera maistiaiset.
Oikein on kiva ohje, helppo ja aineet kohtuulliset ja helposti lähikaupasta ja melkein leipuri-henkilön kotikaapistakin löytyvät 🙂

ps. Anoppina olen vuosikymmenet halunnut olla lämmin ”emo”. Siten miniät ja vävyt eivät koskaan vitsien tapaan tölvi lapsiani ”sun äitis on semmonen…”
Siis ihan on oma lehmä ojassa, kun olen kiltti anoppi 😉 😉 ja lasten puolisot tykkäävät 🙂 🙂

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
9.5.2020 19:13

Kuinka ihanaa! Sinä se jaksat näitä kakkuja väkertää miniöitä myöden vaikka hyvin voisit jo keskittyä oman äitienpäivän vieton odotukseen.
Kyllä on huippu anoppi asialla kertakaikkiaan!!
Ihanaa aurinkoista Äitienpäivää Sinulle!!

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa