Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Murkun juhlakakku 3

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Mansikkatäyte

Vähän on kallellaan sinne-tänne valmiiksi koottu kakku, mutta laitoin päälle leivinpaperin ja kevyen leikkuulaudan kakun mennessä jääkaappiin yöpymään. Pinta oli yön aikana suoristunut osittain. Ja badam! Kuorrutteella kuoppia paikkasin, ja toisaalta: mummultahan voi murkulle olla kakku elämänviisauksilla varustettuna:"Se on, poika, elämänkin tie ajoittain kuoppaista kakun pinnan tapaan."

Kuvan lähettänyt: pellavapaita

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/IMG1293A.jpg

Kommentit (3)

pellavapaita
Kinuskileipomo pellavapaita
1.5.2020 12:35

mari-johanna; kiitokset sydäntä lämmittävästä kommentistasi viime vuoden syksyllä. Luin vasta nyt kommenttisi, kun olen taas tekemässä kakkua pienille ja mietin täytevaihtoehtoja. Samalla on mukava katsoa, mitä on aiemmin tehnyt 🙂

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
6.8.2019 15:00

Voi kuule sinä ihana Pellavapaita! Kyllä se asia niin on, että mitäs väliä sillä on jos kakku on hieman kallellaan kuorrutteen alla? Sitä ei tiedä kukaan muu kuin leipoja itse ja kun leipoja ei puhu vieraille asiasta mitään niin vieraat vallan vaan kakkua ihastelevat.
Itse olen näet sitä mieltä että vähän kallellaan olevakin kakku on parempi, se on rakkaudella tehty ja siinä maistuu tekemisen aito riemu ja välittäminen,kuin se että ostaisi suoran ”täydellisen” kakun leipomosta.

pellavapaita
Kinuskileipomo pellavapaita
5.8.2019 12:36

Ylimääräisesti kuva täällä :/ Anteeksi sähläys.

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/14440_IMG1297A_220x220.png

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa