Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Ihanaa!

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Vanilja-mustikkapiirakka Valittu viikon kuvaksi perustein:
Tämä mustikkainen piirakkakomistus onnistuu hurmamaan kaikki kahvittelijat pöydän ääressä. Näyttävyys on taattu, kun tumma mustikka on saanut ympärilleen taidokkaan, leveän kermavaahtopursotuksen. Eikä maistelija pety, vaniljatäytteen päällä mustikat ovat parhaimmillaan. Upea piirakka herkkusuille! :-)

Niiin hyvää. Korvasin 1/3 osan jauhoista perunajauhoilla, pehmittää kivasti pohjaa. Annoin paiston jälkeen olla jääkaapissa yön yli. Pursotukset tein samana päivänä ennen tarjoilua.

Kuvan lähettänyt: pink coral

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/20190731_165757.jpg

Kommentit (1)

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
3.8.2019 07:57

Sinäpä sen sanoit: Ihanaa!!
Juuri sellaiselta tämä piirakka näyttää. Niin pehmeältä ja houkuttelevalta, että yksi iso pala on pakko ottaa. Upeat tasaiset kermapursotukset reunustavat mustikka merta… Ja kun on syönyt sen yhden palan niin huomaa pohtivansa, että mahtuisiko mahaan pieni lisä pala?

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa