Eilen söimme kahvipöydässä näitä herkkuja. Elämäni toiset bebet,kuori osa kyllä liian paksu, muuta jos sitä seikkaa ei ota huomioon niin ihan kelpo bebet. Ehkä ei myöskään niin pastelliset,vaan hyvää oli! :)
Kuvan lähettänyt: mari-johanna
Teit sitten takuuvarmoja houkutuksia kahvipöytään! Ja ihanan värikkäitä! Soma koriste leivoksen päällä toi pääsiäisen jokaisen lautaselle. Teillä kaunis ja herkullinen päätös pääsiäiselle. 🙂
Kuoren paksuus vähän makuasia. Itse kuulun ”kuorikoulukuntaan”. Uunissa paistunut murotaikina on mureaa ja maistuu hyvältä. Jos leivoksissa valinnanvaraa, valitsen paksukuorisimman. Enkä ole ainut. Joskus olen jopa todennut vieressäni istuvan lusikoivan leivoksen täytteen suuhunsa ensin ja nautiskelevan lopuksi pelkästä kuoresta! Samaa pätee piirakoissa. Piirakat, joissa pohjataikinaa on reilusti reunoilla, maistuvat parhailta.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5663 tähteä
Maailman paras mutakakku
2829 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Kiitos Emo! Näinhän se on. Itse tykkään myös rapeasta muro kuoresta. Nauroimme vain, että mikäli nämä leivokset olisivat ottaneet osaa koko suomi leipoo ohjelmaan niin tuomareilta olisi tullut huutia.
Muistan kun viime kaudella kilpailijat joutuivat bebejä tekemään ja jollakin kuori osa oli hieman paksumpi, niin huutiahan siitä tuomareilta tuli.
Onneksi nyt ei oltu kilpailemassa vaan kotikutoiset bebet kelpasivat kaikille!