Hyvä resepti oli. Olen pohtinut jo jonkin aikaa, mihin lehtikaalia voisi laittaa. Maku pehmenee mukavasti paistettaessa. Oliiviöljyn kanssa ei meinannut irrota pannusta, mutta voin kanssa irtosi. Mistähän tämä johtuu? Olen ennenkin huomannut, että pieni nokare voita paistamiseen irrottaa paremmin kuin öljy. Pinaattina käytin babypinaattia.
Kuvan lähettänyt: Gertrud
Oi, mikä herkullinen lettupino! Ihanan näköisiksi paistuneet, ja tuo maukas hillo kruunaa makuelämyksen. Vesi kielellä tuota kuvaa katselee! Nam! 😊
Sama pohdinta lehtikaalin suhteen minullakin. Kaikki lehtikaalireseptit tervetulleita! Nämä letut seuraavaksi minullakin vuorossa!
Oliiviöljy vaiko rypsiöljy? Oliiviöljy kärähtää kuumalla pannulla ja rypsiöljyssä syöpäriski, olen lukenut. Puolensa ja puolensa molemmissa, ja uhkakuvia nykyään melkein kaikessa. Paremmuudesta ja sopivuudesta kiistelevät asiantuntijatkin. Toivottavasti saadaan pian luotettavia tutkimustuloksia! Mutta öljyn ja voin yhdistelmällä paistotulos on varmaankin optimaalinen. Ainakin sinun lettusi kuvassa näyttävät aivan täydellisiltä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5668 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1831 tähteä
Britakakku
1535 tähteä
Oliiviöljyä yritin käyttää, mutta vaihdoin sitten voihin. Voita ei tarvitse onneksi paljoa laittaa ja makuakin siitä tulee. Lisää vain tällaisia reseptejä ☺️