Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Synttäri Sacher

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Sacherkakku á la Kinuskikissa

Miehelleni tein eilen synttäri kakun kun tuli 50 täyteen. Sacher on se mieheni ehdoton lemppari. Ja tämä oli kyllä niin herkullinen versio että tämän mukaan tehdään jatkossa sacherit. NAM!

Kuvan lähettänyt: mari-johanna

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/P_20190224_111244.jpg

Kommentit (2)

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
27.2.2019 07:02

Kiitos Kinuskiemo!
Kyllä oli herkkua tosiaan,mutta niin oli riittävä ja runsas tuo iso kakku, että kun pienellä porukalla sitä söimme, niin vielä jäi kakkua ihan hurjasti…. Olisi siis riittänyt teillekin sinne ruudun toiselle puolen! Hih!
Päädyin sitten kesken loman käväisemään työpaikalla ja jätin loput kakut sinne tuhottavaksi. Huomenna palaan taas töihin, joten kuulen, mitä mieltä kakusta on olleet työkaverit!

Kiitos, minä kerron terveiset Sankarille!!!

Kinuskiemo
26.2.2019 19:17

Kuvasta näkee, että teillä juhlittiin, ja herkullisesti! Tärkeään juhlaan teit arvoisensa upean ja näyttävän onnittelukakun. Suklaisen komistuksen toiveiden mukaan. Koristeluksi sopivatkin nuo tärkeät numerot ja kevennyksenä kauniit sirot valkosuklaiset pitsirullat. Päivänsankarille täältä parhaimmat onnitteluterveiset! Puolimatkan krouvi saavutettu! 🙂

Kyllä herahtaa vesi kielelle, kun kuvittelee tuosta suklaista palaa lautaselleen leikkaavansa. Viisaasti kakkulapio onkin jätetty kuvan ulkopuolelle! Niin kookas ja näyttävä kuin Sacher-herkku onkin, ei siitä paljon päivänsankarille jäisi maisteltavaa, jos me kaikki täältä ruudun takaa pääsisimme kakkuun kurkottamaan.

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa