Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Herkulliset voisilmäpullat

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Voisilmäpullat

Pullaa.. viimeinkin, pitkän pullanleipomistauon jälkeen otin viime viikonloppuna listalle tämän herkkupullan ja kyllä. Tuoksu oli ihana ja maku kohdillaan. Harvoin tulee vaan voisilmiä leivottua,jospa tämän jälkeen useammin! :)

Kuvan lähettänyt: mari-johanna

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/P_20180925_081128.jpg

Kommentit (3)

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
30.9.2018 07:10

Kiitos Nalamuru ja Kinuskiemo! Tässä kuvan otossa meinasi käydä niin että meinasi kuva jäädä kokonaan ottamatta! Me vaan herkuteltiin ja herkuteltiin ja sitten ykskaks muistin kun tasan nuo pullat oli enää jäljellä, että apua,pitäisikö se kuvakin ottaa!?
Pullat veivät siis mennessään!

Kinuskiemo
27.9.2018 19:01

Nämä herkkupullat näyttävät juuri niin suussa sulavilta kuin nuo suuret voisilmät pullien keskellä antavat ymmärtää. Ihme että sait kuvan napattua! Yksi tosin tuosta asetilta näköjään ehtikin jo livahtaa parempiin suihin. 😉 Voisilmäpullien leipomisessa näköjään ympyrä sulkeutuu. Jos näitä aikanaan mummot leipoivat lapsenlapsilleen, niin nyt sitten lapsenlapsi leipoi näitä mummilleen! Näin onnellisesti kävi minulle, sain herkutella suun täydeltä ihanalla pullalla. Eihän näitä voi kukaan vastustaa! Nam! 🙂

nalamuru
Kinuskileipomo nalamuru
26.9.2018 08:43

Voi nam näistä huokuu itselle mummola muistot mieleen, kun mummo aina teki voisilmäpullia silloin kun lapsena käytiin siellä kylässä. Pitää kyllä itsekin joku päivä näitä leipoa.

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa