KinuskikissaYhteisöVideot
Kinuskikissa
 

Omena-ansa

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Omena-ansa

Sarjassamme arjen pieniä iloja ja onnen muruja: Ystävän kanssa ihana ilta kuulumisia vaihtaen hyvää ruokaa syöden,lasillinen viiniä ja iltateellä sitten pala omena-ansaa oman pihan ompuista! :)

Kuvan lähettänyt: mari-johanna

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/P_20180818_155514.jpg

Kommentit (2)

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
20.8.2018 06:59

Kiitos Kinuskiemo!
Itse vaan huomasin, että ohjeen tunti uunissa oli minun uunissa liikaa ja kun oli kaikkea muuta touhotettavaa siinä piiraan paiston ohessa niin meillä piirakka pohja pääsi aavistuksen liian kuivaksi.
Seuraavalla kerralla otan pois uunista sitten aiemmin!

Kinuskiemo
19.8.2018 21:50

On tosiaan ansoja monenlaisia. Ja täytyy heti sanoa, että vaikea on keksiä miellyttävämpää ja ennen kaikkea herkullisempaa ansaa kuin tämä, johon sinä ystäväsi kanssa ”jouduit”.

Vaikka maistuvia omenapiirakkareseptejä on pilvin pimein, niin itselläni tämä ansa kuuluu joka syksyiseen omenaohjelmaan. Monesti teen sen jo kotona täysin valmiiksi ja mökillä se on vielä freesinä tarjottavaksi vieraille.

Upean näköinen ansa sinulla todellakin tuossa kauniilla lasilautasella! Ihan komean kakun kokoinen ja korkuinen. Ihana ystäväilta teillä! Ja nyt teidän perheellä monenlaista nautinnollista asiaa ja onnen tuojaa uuden kodin ja puutarhan myötä. Onneksi olkoon tuosta kaikesta, lämpimin ajatuksin mukana ”pienissä iloissa ja onnen muruissa”. 🙂

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/myllynparas-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa