Hyvin onnistui taas tuo 70%:n systeemillä tehty kakkupohja. On suht tasainen ja leikatessa oli kivasti napakka, muttei kova eikä tiivis :) Tästä rakentuu valkosuklaakuorrutteinen kakku, jonka kuvav vieressä.
Kuvan lähettänyt: pellavapaita
Hyvältä näyttää. Kakun ”pohjatyö” siis onnistunut. Sopii tuohon alkaa kerroksia rakentaa, väliin ja päälle. Viereisestä kuvasta näkyykin, että kuten pohja, niin koko kakku. Komea! 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5658 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2566 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Kiitos; Kinuskiemo se jaksaa kannustaa ja kehua 🙂