Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Pääsiäisen vegaaninen mutakakku

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Vegaaninen mutakakku Valittu viikon kuvaksi perustein:
Tämä kakku piristää ja raikastaa tarjoilun kerta heitolla. Näyttävä koristelu on syntynyt vähin elementein, mutta kakku nousee silti pöydässä huomion keskipisteeksi , vaikka tarjolla olisi paljonkin herkkuja. Kakun upeus syntyy kontrastista. Kakun keskellä on soma ryhmä pieniä pastellinsävyisiä kukkasia. Söpöjä ja suloisia. Hempeän keskustan vastapainona kakun reunoja kiertää paksu ja komea dramaattisen vihreä pursotuskranssi. Kun osaa taitavalla silmällä valita oikeat asiat, koristeluun ei tarvita isoja ihmeellisyyksiä. :-)

Ystävältä sain ihanan kukan mallisen kakkuvuoan. Toki sitä piti päästä kokeilemaan. Kermavaahdosta tuli omaan makuun hieman liian ärtsäkän väristä,pyrkimys oli tehdä vaaleampaa vihreää, mutta kukkateemalla siis tänään. Koristekukat Kinuskikissan vaniljamassaa! Olihan muuten herkkua,suosittelen! :)

Kuvan lähettänyt: mari-johanna

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/P_20180331_142056.jpg

Kommentit (2)

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
1.4.2018 14:31

Kiitos Miranster!

Miranster
1.4.2018 12:03

Herkullisen näköinen mutakakku.😋 Ihanan värikkäät Koristeetkin päällä.

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/myllynparas-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa