KinuskikissaYhteisöVideot
Kinuskikissa
 

Omenamuru piirakka

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Omenainen murupiirakka

Omenapiirakkaa helposti ja nopeasti kevättalven makean nälkään. Voi miten maistui hyvältä vaniljakastikkeen kanssa! :)

Kuvan lähettänyt: mari-johanna

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/P_20180313_162709.jpg

Kommentit (3)

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
16.3.2018 19:56

Kiitos Hyvän haltija ja Kinuskiemo!
Sinulle Hyvän haltija Kinuskiemo jo ehtikin neuvoa tien suoraan raparperi piirakoiden kimppuun. Toki minä monesti kyllä käytän ihan samaakin pohjaa muuntelen vain marjoja/ hedelmiä päällä. Mutta kuten sanottu, Kinuskikissalla on monta taivaallista raparperipiiras ohjetta,suosittelen lämmöllä!
Niihin minäkin käyn käsiksi sitten taas kun saa raparperia tuoreena.
Sinä puolestasi Kinuskiemo näytät tuntevan meidän leivontakulttuurin jo melko hyvin. Jessehän se himoonsa piirakkaa todentotta halusi ja koska minä olen ollut tämän viikon aivan veltto vuode potilas flunssan kourissa niin poikahan se sitten leipoi…. ja maistui kyllä äidillekin.Piristi vähän sairasvuoteella oloa!

Kinuskiemo
16.3.2018 19:08

mari-johanna: Olipa yllättävä, mutta virkistävä idea, ja muistutus, että omenapiirakalla voi herkutella muulloinkin kuin syksyllä. Kaupan hedelmäosastolla omppuja löytyy röykkiöittäin omenapiirakannälkään. Maukkaalta näyttää tuo (arvattavasti) teidän poikien tekemä piirakka. Tuo oli varmaan pojille helppoa kauraa! Sinä sait ottaa pomon roolin! Terkut pojille, että murutkin näyttävät komeilta ja herkullisilta. 🙂

Hyvän Haltija: Ehkä tämä resepti saattaisi toimia myös raparperin kanssa, kun tarjolla olisi myös vaniljakastiketta tai jäätelöä. Mutta Kinuskikissalla on myös useita herkullisia nimenomaan raparperireseptejä. Neuvon sinulle tien sinne.

Klikkaa etusivun ylärivin palkista vasemmanpuoleisinta painiketta, jossa viivalogon alla lukee ”reseptit”. Klikkaa sitten esiintulleista kategorioista ”Makeat piirakat” siellä alempana. Avautuvan sivun yläreunassa on ”laatikoita”. Ylemmän rivin toisessa laatikossa vasemmalta lukee ”Ainesosat”. Paina valitse-nuolta. Pitkästä aakkosellisesta listasta löytyy ”Raparperi”. Sitä klikkaamalla tulee näkyviin kymmenen herkullista, nimenomaan raparperille tehtyä reseptiä. Namskis! Arvaan myös, että Kinuskikissalla on raparperiajan lähestyessä taas jotain makeaa mielessä!
Terveisin ja raparperiaikaa odotellessa! 🙂

Hyvän Haltija
16.3.2018 09:31

Ihanan näköinen piirakka. Kyllä kelpaa syödä vaniljakastikkeen kanssa. Voisiko keväällä tehdä piirakan raparperista? Ja syksyllä sitten oman omenapuun omenista.

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/myllynparas-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa