KinuskikissaYhteisöVideot
Kinuskikissa
 

Appelsiinirakkautta

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Appelsiini-valkosuklaakakku
Valittu viikon kuvaksi perustein:
Onpa kaunis ja täydellisesti onnistunut kakku. Pääsiäiseen, kevään kunniaksi tai muuhun iloiseen tilanteeseen. Upea tummasuklainen ristikkoreunus tekee kakusta erityisen näyttävän. Viehättävyyttä lisäävät keltaisen kiilteen päällä lentelevät ristikkotäytteiset (sydämelliset) perhoset. Tämä raikas ja herkullinen kakku hurmaa maistelijat jo, ennenkuin he ovat ensimmäistäkään palaa suuhunsa ehtineet saada. Nam! :-)

Miehelle piti leipasta synttärikakku, ja tämä appelsiini-valkosuklaakakku kuulosti juuri sopivalta siihen tarkoitukseen! Maku ei ollut liian imelä, ja appelsiini toi ihanaa raikkautta kakkuun. Koristeetkin oli melko yksinkertaisia tehdä, vaikka sitä vaihetta eniten pelkäsin. Tästä tuli kyllä heittämällä yksi omista suosikeistani!

Kuvan lähettänyt: Pikkuhemuli

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/IMG_20180303_203925.jpg

Kommentit (3)

maris
Kinuskileipomo maris
4.3.2018 18:34

On kyllä upea! Niin virheetön, että ihan tässä häikäistyy. 😎

Irzu
Kinuskileipomo Irzu
4.3.2018 13:02

Kaunis!

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
4.3.2018 07:37

Kaunis keväinen kakku! Keltainen tuo pirteyttä! 🙂
Onnea vaan sankarille!

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/myllynparas-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa