Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Syntymäpäiväkakku pikkujouluaikaan

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Valkosuklaa-glögikakku

Glögikakku syntymäpäiväkakkuna marraskuun lopussa syntyneelle. Kuva on jo parin vuoden takaa. Koristeena leipomani minipiparkakkutalo ja kyytipoikana myös tuoreita mansikoita ja suklaata. Useampaan otteeseen olen tätä kakkua tehnyt ja pidän tuosta suklaaristikosta :-).

Kuvan lähettänyt: Kati K

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/20151129_161528.jpg

Kommentit (3)

Kinuskiemo
10.11.2017 20:55

Voi miten upea silmänilo 18-vuotiaan syntymäpäiväpöydässä! Valkoinen suklaaristikko näyttää kauniilta kirkkaanpunaisen kiilteen päällä. Ja tuo soma pikku piparimökki sievine kattoineen on viehättävä lisäkoriste. Onnistunut kakkuidea, kun halusit päivänsankarin kunniaksi tarjolle kaunista ja herkullista. 🙂

Kati K
7.11.2017 19:53

Nytpä huomasin, että mokasin, kun liitin tämän kuvan glögikakkugalleriaan. Tämä ei ole glögikakku vaan mansikka-valkosuklaakakku, johon olen ottanut koristeluidean glögikakusta, koska se oli mielestäni tosi hieno.
Kun tarkemmin katsoin kuvaa, on moussessa kaksi kerrosta, valkoinen ja vaaleanpunainen.
Olen kyllä oikeastikin tehnyt ko. kakkua, mutta enpä ole tainnut kuvata.

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
7.11.2017 18:56

Onpas kerrassaan tyylikäs synttärikakku! Veikeä joulun ajan kakku ja söpö tuo pieni mökki tuolla suklaa ristikon päällä!
🙂

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa