Oikein tuli maistuvaa. Pohjan tosiaan muokkasin sen mukaan mitä kaapisssa oli kun ei ollut pakko olla gluteiiniton. Pohjaan tuli tummaa glut. Jauhoseosta, kun siinä jo päiväys lähestymässä, vehnäjauhoja ja myllyn parhaan 3-viljan leseseosta. Toimi! Ja täytteen koskenlaskija tässä muodossa oli kiva uusi tuttavuus.
Kuvan lähettänyt: soja
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5684 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2576 tähteä
Brookies
1856 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Hyvä idea leipoa kanttarelli (=kantarelli-)piirakkaa juurikin nyt, kun sateita saadaan joka puolella Suomea. Kanttarelleja kuuluu löytyvän ilahduttavasti niiden tutuilta paikoilta. Tämän pääsin itsekin kokemaan viikko sitten mökillä. Pihapiirissä en ole ikinä ennen löytänyt sellaista rykelmää.
Tämä piirakka saattaa sopia sellaisenkin maistelijan suuhun, joka ei varsinaisesti sienten ystäväksi tunnustaudu. Koskenlaskija häivyttää ehkä sopivasti sienen makua.
Maukkaalta näyttää tämä sinun piirakkasi. Hyvä ja kaunis paistoväri ja rapeaksi paistuneet reunat; hyvä yhteistyö sinulla uunisi kanssa! 🙂