Kokeilin seeprakakkua ensimmäistä kertaa, ja se onnistui yli odotusten! En uskonut saavani yhtäkään raita mutta kyllähän ne sieltä pilkistää :) asun ulkomailla ja täältä ei saanut kaikkia vastaavia aineita, kyselinkin jo chatissä etukäteen vastaavien aineiden sopivuutta. Kaikki \\\"vieraat\\\" aineet taipui kuitenkin hyvin respeptiin!
Kuvan lähettänyt: Lotta V
Siis aivan huikea seepra punaisin raidoin! Nämä seeprakakut kun tahtovat ottaa nokkiinsa pienistäkin ainemuutoksista ja ainesten erilaisista paksuuksista, niin onnistuit taidokkain sovelluksin hienosti. Sinulla ja seepralla on selvästi hyvä kakkusuhde. Ole varuillasi, seeproja on useampia lajeja. Jää nähtäväksi, mikä seepra sinun keittiöösi seuraavaksi kurkistaa! 🙂
Juu, vaikein aine oli vaniljakastike, johon jouduin käyttämään custardia. Se on paksumpaa kuin tuo Valion kastike, eli kinuskiosiosta tuli tönkömpää kuin mansikasta, mutta hyvin toimi kyllä loppupeleissä! Vispikerman tilalla käytin double creamia. Rahkaa ei ollut saatavilla kuin maustamatonta, samoin custardissa ei ollut mitään makua, joten lisäsin vaniljaa reseptiin reippaasti. Tiedoksi muillekin UK:ssa ja Irlannissa leipoville 🙂 Ihan mahtava ja koukuttava resepti, jatkossa testiin erilaiset makuyhdistelmät.
Tämähän on loistava ensi yritys! 🙂
Ja kaikki kunnioitus kakulle ja kakuntekijälle, jos olet tehnyt sen vielä ulkomailla ehkä hieman erilaisista aineista. Tämähän kertoo vain sen, että vaativa seeprakin hyväksyy toisinaan erilaisuutta. 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5565 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Haha todellakin, suunnitteilla on jo uusi seepra eri makuyhdistelmillä!