Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Kakusta iloa arkeen!

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Kuplakoristeet

Jotain iloista, jotain keltaista, jotain sekä tytöille että pojille sopivaa, kuului työkaverini toive viime perjantaina. Ja hei, olishan se alkuviikosta valmis, jooko. Oli lisäys. Pikainen tilaus Toivepuotiin ja tsadaa! kakku on valmis. :) Huomenna kuulen töissä pikkuväen arviot kakusta....

Kuvan lähettänyt: mari-johanna

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/20170807_193039.jpg

Kommentit (5)

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
10.8.2017 15:21

Kiitos Nalamuru! Joo olispas ihanaa jos vois joskus hoitolapsiakin hemmotella ihan oikealla kakulla, vaan nyky säädökset ja lainsäädännöt sanovat niin, ettei päiväkodin lapsille saa tarjota mitään kotona leivottua, vanhemmat eivät enää tarjoile synttäri päivänä pk:ssa edes karkkia, eikä synttärikutsujakaan saa välittää pk:n kautta.
Ne on ne kylmäketjun katkeamiset tasa-arvoisuus kysymykset yms.
Mutta onneksi mikään laki ei vielä puutu tuohon feikki kakun tekoon… 🙂

nalamuru
Kinuskileipomo nalamuru
10.8.2017 08:52

Minäkin ensin luulin että ihan oikean kakun olet töihin tehnyt, mutta tämäpä onkin iki kakku kestää koko vuoden lapsien synttäreitä muistamassa. Ihanan pirteä koristelu!

maris
Kinuskileipomo maris
9.8.2017 17:52

Ahaa! Minuun kyllä meni ihan täydestä. 😃 Meinasin vielä kysyä aiemmassa kommentissani, että mitä laitoit täytteeksi. 😂
Mutta hieno on joka tapauksessa! Kyllä tällä kelpaa juhlia synttärit jos toisetkin.

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
8.8.2017 20:28

Kiitos Maris! 🙂 No joo, kyllähän se väki hihkui riemusta. Jotenkin lapsille on aina niin palkitsevaa tehdä, kun he ovat aidosti sitä mitä sanovat. Silmät säteilivät.
Mutta nyt täytyy totuuden nimissä kyllä tunnustaa, ettei tämä ollut oikea syötävä kakku, vaan sellainen styroks harjoitus pohjista tehty feikki-kakku lasten syntymäpäivien viettoa varten.
Mutta silti sanon rohkaisuksi sinulle, että ei noiden oikeiden kerroskakkujenkaan teko täysin mahdotonta ole. Onhan siinä tietty omat niksinsä mutta ei ne tuki rakenteet puraise, joten rohkeasti vain kokeilemaan. 🙂
Niin, kuplien teossa todella oli tällä kertaa pari mutkaa matkassa, mieheni puisteli vieressä päätään.Nyt kuitenkin katto ja kaapit on pesty sekä vaatteet puhtaana, joten kuplien teosta ei muistuta kuin kakku töissä….
Loppu hyvin, kaikki hyvin! 🙂

maris
Kinuskileipomo maris
8.8.2017 18:15

Aivan mahtava! Ja vielä kaksi kerrosta! Voin jo arvata, että pikkuväki oli innoissaan. Ja varmasti vähän isommatkin. 😊 Itselle olisi vielä suuren kynnyksen takana kerroskakun tekeminen. Jotenkin en oikein hahmota ja halitse niitä kaikkia tukirakenteita sun muita hommeleita.

Oikein on hienot ilmapallot huipulla kruununa, vaikka vissiin sinulla taisi olla valmistuksessa jonkinmoisia mutkia matkassa. Ilmeisesti sävytit siinä samalla niin sisustuksen kuin vaatetuksenkin vähän pirteämmän värisiksi. 😄

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa