Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Lakkiaisten valkosuklaaputous

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Valkosuklaaputouskakku Valittu viikon kuvaksi perustein:
Jos koskaan, niin tänään on herkuttelun hetki. Tarjolla on suussa sulava palanen riemun kakkua. Aiheesta tietämätönkin pystyisi arvaamaan, että nyt on iloa ilmassa. Valitsemalla hyvällä silmällä punaiselle kuorrutteelle karkeiksi ja marengeiksi sekä väreiltään että muodoltaan sopivasti erilaisia namupaloja sait kakun iloitsemaan. Se pursuaa onnellista riemua. Tällä kakulla juhlitaan uutta ylioppilasta! Parhainta Onnea, Satu! :-)

Tämä oli jo kolmas kakku, jonka leivoin tällä reseptillä. "Överikakkujen" leipominen ja koristelu vaan on niin hauskaa. Tämä taisi olla juhlien suosituin kakku, sillä se katosi tarjoiluvadilta reippaasti ja osa vieraista ei ehtinyt kakkua edes näkemään. Kakkua maistaneet kuitenkin kehuivat kovasti sekä makua että ulkonäköä.

Kuvan lähettänyt: Satu

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/20170610_184746-2.jpg

Kommentit (2)

Satu
11.6.2017 21:28

Kiitos!

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
11.6.2017 08:08

Onnea Satu! 🙂 Nyt on valkolakki hiuksilla ja urakka suoritettu. Kyllä sitä silloin tällaisen överikakun ansaitseekin! 🙂
Aivan ihana, tyttömäinen, runsas kakku! 🙂

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa