Tein raitakakun 20cm vuokaan ja hieman muutenkin mukailin ohjetta. Sokeria käytin vähemmän mitä ohjeessa, lisäksi vadelman sekaan meni mustikoita. Suurin ero kuitenkin oli kerroksien hylkääminen ja iloisen sekamelskan luominen. Laitoin kaikki täytteet samantein ja kakku hyytyi hienosti. Jokainen kakusta leikattu pala oli erilainen ja pinta kaunis, joten en mitään koristeluja tehnyt.
Kuvan lähettänyt: maijakat
Onpa tosi hyvä idea laittaa täytteitä kasoihin! On varmasti tullut hienot ja yksilölliset leikkauspinnat jokaiseen palaan. Tämä tekniikka pitääkin pitää mielessä. 😊
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5560 tähteä
Maailman paras mutakakku
2766 tähteä
Mokkapalat
2517 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Ideoitpa hauskan ja erilaisen raitakakun! Päätit hylätä vaakaraita-ajatuksen ja tehdäkin kerrosten sijaan täytteistä värikkäitä kekoja. Vaikka sanot sekamelskaksi, niin tuossa sekamelskassa on kuitenkin oikein hyvä järjestys. Nätisti hempeät kasat pysyvät omilla paikoillaan. Raidat niin tai näin, niin hyvältä maistuvat! 🙂